tisdag 27 januari 2009

Matlagning

Ibland kan det vara hur kul som helst att laga mat, ibland är det något man gör för att man måste. I veckorna dominerar "måste" och blir det ofta svårt att låta hjärtat vara med, det går på rutin och målet är att något ätbart ska fram på bordet.

Ett undantag var igår då jag snubblade över ett recept på kyckling och pasta. Det såg så snyggt ut och lät gott och det var dessutom ett nytt alternativ till de få kycklingrätter som i vanliga fall lagas på rutin och som kan bli ganska tjatiga.

Strimlad kyckling som bryns med salt och peppar. Lite balsamvinäger på den varma kycklingen. Pasta. Ädelostbitar och ruccolasallad varvas på tallriken med pasta och kyckling. Mer var det inte.

Så här kan det se ut i köket efter min framfart.
Först det glutenfria alternativet.


Det inte så glutenfria alternativet.


En bonusbild.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Karlsloken!
Nytt försök att lämna en kommentar. Dina bilder är fantastiska! Bonusbilden var dessutom väldigt fyndig. Kram Molo

Josse sa...

Ser fantastiskt gott ut, och låter lika fantastiskt gott. Ha det Gott! :)

Kraxpelax sa...

OBS, reklam!

Bildkonst:

http://screenfonds.blogspot.com/

Poesi:

http://kraxpelax.blogspot.com/
http://nattljuset.blogspot.com/

- Peter Ingestad, Solna