söndag 11 oktober 2009

Kalas igen

Nu har jag varit på kalas igen, det verkar vara många som fyller i år. Denna gång bar stegen till Lumumma. Det var ett trevligt kalas och jag vill tacka Lumumma för att jag fick komma. Jag råkade av en händelse ha kameran med mej och råkade trycka av den lite då och då. Så här kommer Lumummas fest betraktad genom min kameralins.

Vi börjar med en bild på värdparet.

Så här god och snygg mat fick vi.

Men innan vi långväga resenärer fick hugga in på förtäringen skulle festobjektet, dvs Lumumma själv, hålla oss hungriga stackare på halster med ett långt tal. Vi väntade tålmodigt.
En del av oss somnade under det långa talet.
Så här förvånad kan man bli när man vaknar och upptäcker att talet är slut och att alla gäster redan har börjat härja vilt och ohämmat i skålarna.
Här är ett par bilder på några av gästerna.
När det var dags för dessert stod de två konditorerna som skapat godsakerna och väntade, med illa dold stolthet, på att få ta del av gästernas reaktioner på deras mästerverk. Man kan riktigt se hur förväntansfulla dom är.
Så blev det till slut dags för presentöppning. Det var en lång och seg procedur som endast två gäster orkade vara vakna och följa.


Vi andra somnade om.


Sedan fick vi gå hem. Jag undrar om det bara var jag som missade fiskdammen? Jag fick inte ens en godispåse med mej hem.

3 kommentarer:

Pysseliten sa...

Kul var det! Fina bilder blev det! Skarva kan du! Verkligen!

Josefina dårå sa...

HELT UNDERBAR TEXT !!!!!!! Jag har nyss skrattat så min ovanligt ambitiösa måndags-make up riskerat rinna bort !!! Ja, tal är jag en rackare på att hålla - att jag aldrig kan sluta prata! Härligt att några av er passade på att sova en stund. *skrattar igen !!*

PS. ... och tänk så DUKTIGA Annika o Ida var med desserterna ... :D

TACK Joacim. Kramar till er båda.

Susanne sa...

Sanslöst snygga bilder och sjukt roligt text. Precis som man kan förvänta sig från Dig.

Tack för sällskapet vid middagsbordet.

Hej från fru Tändvätska