fredag 27 november 2009

Mässa, blomma och droppar.

Vi hade en Fia på besök för ett tag sedan. Hon och Tove skulle på ytterligare ett mangakonvent. Så i vanlig ordning skapades snabbt den vanliga oordningen i källaren när mangakostymer skulle tillverkas på nästan ingen tid. Fnitter, showande och knappnålar om vartannat. 

Förra helgen var vi på "Mat för livet-mässan". Där kan man hitta allt möjligt i livsmedelsväg som är anpassat för olika allergier och intoleranser. Dottern och jag kollade in nya glutenfria bröd.
 

En trend som vi kunde se var att glutenfria surdegsbröd börjar bli poppis. För ett par år sedan fanns det inget sånt. En annan trend är nya små företag som fattar att det går att tjäna pengar på tex glutenfritt. Kolla dessa bakverk, ser dom inte smaskiga ut?Mässan hölls i Kista. Så här kan en byggnad i Kista se ut när solen håller på att gå ner.
Pysseliten var på en anna mässa härom veckan och kom hem med denna ros. Den är äkta, men hur har dom fått på den vita texten?
Jag fick ett ryck idag och tänkte att jag skulle testa att fota droppar som faller ner i vatten. Här är ett par av bilderna. 

 

 

4 kommentarer:

Jossefina sa...

Läskiga barn och smaskiga bakelser. Bakelser måste vara meningen med livet. Eller, var det BARN kanske? Dropparna är ... makalösa?

Jossefina sa...

Jag fattar inte ... skrev en kommentar, men det fastnade inte. Försöker igen ... Alltså: läskiga barn och smaskiga bakelser! Bakelser måste vara meningen med livet. Eller, var det BARN kanske? Dropparna är ... makalösa? :)

Pysselitens karlslok sa...

Du ska inte dricka vitt vin med sockerdricka såhär dax en tisdag. Det blir så svårt att skriva kommentarer då. :=)

Josse sa...

ja, jag måste verkligen sluta med det !! :))