lördag 6 april 2013

En utflykt

Idag blev det en liten utflykt. En av sjuttonåringarna ville göra något kul med sina föräldrar, så shopping it was. Vi åkte till Barkarby och outletten där. Det kan vara underhållande att ha med en tonåring i butiker, om dom är på rätt humör. Det var hon idag. Hon började med att konstatera att sortimentet var konstigt i butikerna. Mycket lyxiga produkter och inte så mycket att välja på. Och inget billigt. Med billigt menade hon skräp till halva priset. När hon fick förklarat för sig att hela iden med en outlet är att sälja märkesprylar till bra priser så blev hon nöjd.

Just den här tonåringen säger gärna vad hon tycker rakt ut i luften. Det leder till att man har svårt att hålla sig för skratt. Exempel på dagens skörd av visdom:
"Den där tröjan ser ju antik ut." Sagt med hög röst om en herrtröja.
"Jag skulle inte kunna ha på mej något av plaggen i den här butiken. Utom möjligen den där stickade grå långkoftan. Den skulle jag kunna ha på landet. Om jag skulle vilja klä ut mej till varg." I Odd Molly-butiken.
"Oj kolla, Narniakläder." Odd Molly igen.
"Det ser ut som rödlöksringar." Om mönstret på en klänning.
Sedan blev det fika.

Waynes har kommit på ett sätt att hålla "obehöriga" borta från kundtoaletten. Kodlås på dörren. Och var får man tag på toakoden?

5 kommentarer:

Pysseliten sa...

Ja du, och hur vet man att en skinnpaj är ekologisk?

Anonym sa...

Haha!

Men oj, vilken fin latte och hu vilka hemska sockriga bakverk!

Lotten Bergman sa...

Vilka underbara, sockriga bakverk!

örjan sa...

Undrar hur ofta de byter koden till toaletten?

Pysseliten sa...

HAHAHA! Sitter ett ahlvår senare och skrattar rakt ut på pendeltåget! (tårarna rinner också) Fint minne!